Krůtí nudličky s mangem
Seznam surovin
- krůtí maso 400 gramů (prsa)
- mango 120 gramů (dužina)
- celer řapíkatý 2 snítky
- mrkev 1 kus (střední, oloupaná)
- čočka naklíčená 60 gramů
- olej olivový 2 lžíce
- ocet Balsamico 1 lžíce
- zázvor 1 lžíce (strouhaný, čerstvý)
- med 1 lžíce
- sůl
Postup přípravy
Mrkev nakrájíme na jemné plátky, krůtí maso na širší nudle a stonky celeru na jemné delší nudle.
V hlubší pánvi zahřejeme olej a zprudka na něm opečeme celer s mrkví. Snížíme teplotu, zeleninu ještě krátce orestujeme a přendáme do mísy.
Do pánve vložíme maso, zprudka ho opečeme, osolíme, přidáme zázvor a restujeme asi 2 minuty. Pak přidáme mrkev s celerem, mango nakrájené na plátky, naklíčenou čočku a med s octem balsamico, vše promícháme a krátce prohřejeme. Podáváme s rýží.
Načítám komentáře...