Kachní prsíčka v pikantní marinádě

Seznam surovin

Na maso:

Na nudle:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kachní prsa omyjeme, osušíme a ochutíme grilovacím kořením a částí drceného pepře. Z medu, zázvoru, koriandru, zbylého drceného pepře, sójové omáčky, kečupu a jemně nastrouhaného česneku připravíme marinádu, do které prsa naložíme a necháme nejméně 12 hodin marinovat.

Pak je rozložíme na hlubší plech, vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a za stálého polévání marinádou je upečeme doměkka a dozlatova. Upečená prsíčka nakrájíme na plátky (aby vynikla jejich růžová barva uvnitř), rozložíme na talíře a podáváme s rýžovými nudlemi.

Rýžové nudle: Pórek a papriku očistíme, nakrájíme na nudličky, opečeme na oleji, osolíme, ochutíme rozdrceným česnekem a posypeme sezamem. Přidáme nudle uvařené podle návodu na obalu a lehce promícháme.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...