KARAMELIZOVANÁ JABLKA S TVAROHOVOU PĚNOU
Suroviny
Karamelizovaná jablka:
- jablka 350 gramů (Granny Smith)
 - šťáva jablečná 125 mililitrů (čerstvá)
 - cukr krystal 250 gramů
 - pektin jablečný 2,5 gramu
 - máslo (na vymazání pekáčku)
 
Listový papír:
Tvarohová pěna:
Crumble:
- máslo 5 gramů
 - mouka 12 gramů (mandlová)
 - maldonská sůl 1 špetka (vanilková)
 - listové těsto 20 gramů (upečené)
 
Jablečný gel:
Rumová zmrzlina:
- žloutek 50 gramů
 - cukr moučkový 40 gramů
 - smetana na šlehání 375 mililitrů
 - vanilkový lusk 1/2 kusu
 - rumová tresť 100 gramů
 - želatina 2 kusy (plátková)