Gulasch di pesce – rybí guláš

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Eybí maso pokrájejte na kousky. Slávky omyjte a zbavte nečistot. Ty otevřené vyhoďte. Mouku smíchejte s paprikou a ve směsi obalte kousky ryb.

2. Olej rozpalte v silnostěnném hrnci, měl by mít ideálně dvojité dno. Postupně v něm ze všech stran opečte rybí maso, vsypte slávky, přidejte nakrájená rajčata, nakrájenou cibuli, papriku a zalijte vývarem. Lehce osolte a přiveďte k varu. Vařte 15 minut. Slávky, které se nyní neotevřely, vyhoďte.

3. Dochuťte solí a pepřem, podávejte posypané nadrobno nasekanou petrželkou a lehce zakápnuté olivovým olejem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...