Nachos s mletým masem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V hlubší pánvi rozpalte olej a orestujte na něm na plátky nasekaný česnek. Přisypte chilli a papriku, nechte minutku rozvonět a přidejte maso. Zprudka je opékejte, aby se zatáhlo, a vařečkou rozmělněte hrudky. Zalijte passatou a nechte 10 minut provařit, pak přidejte scezené fazole a ještě chvilku vařte, aby se prohřály a směs měla krémovou konzistenci.

2. Gril v troubě rozpalte na maximum a připravte zeleninu: rajčata nakrájejte na kostičky, jarní cibulku na tenká kolečka, koriandr natrhejte. Zapékací misku vyložte pečicím papírem a rozložte na ni maso. Tortilly nakrájejte na osminky a zapíchejte do masa.

3. Posypte nastrouhaným čedarem a vložte na minutu nebo dvě pod rozpálený gril, aby se sýr roztavil a tortilly zezlátly. Podávejte posypané rajčaty, cibulkou a koriandrem.

Poznámka k receptu

Až budete směs v pekáči zasypávat zeleninou, nesnažte se o rovnoměrnost. Někdy naberete jen maso s výraznou jarní cibulkou, jindy s rajčetem a koriandrem... A každé sousto pak bude úplně jiné.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...