Pohanka s řapíkatým celerem a hlívou ústřičnou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Propláchnutou pohanku vaříme cca 5 minut ve dvojnásobném množství vody. Necháme dojít pod pokličkou, dokud se nevstřebá. Na ghí zpěníme cibuli, přidáme hlívu nakrájenou na kostky, nadrcený česnek, sůl a koření. Za občasného míchání dusíme bez pokličky, můžeme podlít trochou vody. Po cca 5 minutách přidáme řapíkatý celer nakrájený na měsíčky a ještě dalších 5 minut dusíme, poté odstavíme a necháme ještě pár minut dojít pod pokličkou. Zeleninovou směs smícháme s pohankou a servírujeme posypané vrchními lístky z řapíkatého celeru.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...