Cuketové ragú s parmazánem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V malém kastrůlku rozehřejeme asi 3 lžíce oleje. Vložíme do něj kůru z citronu nastrouhanou na dlouhé nudličky a velmi krátce a rychle je orestujeme. Slijeme je přes cedník a scezený olej nalijeme zpět do kastrůlku.

Do rozehřátého oleje v kastrůlku vložíme omyté a na kostky nakrájené cukety a 2 minuty restujeme. Přilijeme smetanu a velmi zprudka podusíme asi 2 minuty.

Nakonec vmícháme nastrouhaný parmazán a máslo, ragú podle potřeby dochutíme solí a pepřem, rozdělíme ho do misek a každou porci ozdobíme osmaženou citronovou kůrou.

Poznámka k receptu

Ragú podávejte jako samostatné jídlo s vařenými brambory nebo jako přílohu k dušené rybě.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...