Nudle s čokoládovou omáčkou
Seznam surovin
- nudle 500 gramů (široké)
 - čokoláda hořká 100 gramů
 - cukr vanilkový 1 balíček
 - cukr skořicový 1 balíček
 - karamel 50 gramů (tekutý)
 - máslo 2 lžíce
 - sůl 1 špetka
 - cukr moučkový (na posypání)
 
Postup přípravy
Nudle uvaříme ve větším množství osolené vody podle návodu uvedeného na obalu.
Ve větší pánvi rozehřejeme máslo se skořicovým a vanilinovým cukrem, až se oba cukry rozpustí. Uvařené nudle slijeme, necháme je krátce odkapat a vložíme je do pánve s oslazeným máslem. Přilijeme karamel a vše promícháme, aby se nudle karamelem a máslem dobře obalily.
Pomocí dlouhé vidličky stočíme nudle do závitků, které rozdělíme na talíře. Posypeme je nahrubo nastrouhanou hořkou čokoládou a ihned podáváme.
							
						
					




Načítám komentáře...