Roláda s čokoládovým tvarohem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Čokoládu rozehřejeme v kastrolu v horké vodní lázni. Za stálého míchání ji spojíme se smetanou a rumem.

V míse vyšleháme máslo s cukrem a tvarohem na hladkou krémovou hmotu. Po lžících do ní vmícháme čokoládovou směs. Tři čtvrtiny krému rozetřeme na plát těsta a srolujeme do rolády.

Celý povrch rolády potřeme zbylým krémem a navrch ozdobně nastříkáme pomocí cukrářského sáčku hřeben, který ozdobíme višněmi a lístky meduňky. Roládu necháme 20 minut tuhnout v lednici.

Recept na piškotový korpus najdete zde.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 2

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...