Čínský dezert s brusinkami

Seznam surovin

Na těsto:

Na krém:

Na kaši:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Žloutky ušlehejte s cukrem, kakaem a rumem do pěny. Vetřete změklý tuk, přimíchejte mléko a mouku prosetou s práškem do pečiva.

Těsto natřete na vymazaný a vysypaný plech a v předehřáté troubě upečte při 180°C. Nechte vychladnout a potřete brusinkovým kompotem.

Z mléka a polohrubé mouky uvařte kaši a nechte ji vychladnout. Měkké máslo utřete s cukrem, rumem a kakaem a postupně přišlehávejte kaši, až vznikne hladký krém. Ten natřete na brusinky a uhlaďte. Povrch posypte čokoládovými hoblinkami.

Poznámka k receptu

Místo brusinek můžete použít falešný brusinkový kompot z červeného rybízu.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...