Kedlubnové zelí se salátem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kedlubny nastrouhejte na tenké plátky a zalijte je horkou vodou. Nechte 3 minuty stát. Můžete je také stejně dlouho podusit na pánvi s trochou vody. Vodu pak slijte.

2. Cibuli nakrájejte na tenká kolečka a orestujte je na oleji společně se špetkou cukru, až bude krásně zlatá a křupavá.

3. Na talíře rozložte salátové lístky, kedlubnové zelí a cibuli. Osolte a opepřete. Podávejte nejlépe s bagetou zapečenou s bylinkovým máslem jako lehký oběd.

Poznámka k receptu

Ano, podušené chutná k vepřovému s knedlíkem, ale skvělé je toto „zelí” i syrové!

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...