Rajčatová polévka s kurkumou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibuli a česnek nasekejte nadrobno a orestujte na rozpáleném oleji. Přidejte kurkumu, nechte minutku rozvonět a zalijte rajčaty a vývarem. Přidejte ocet, med, sůl a pepř, polovinu lístků tymiánu a vařte asi 20 minut, aby se chutě prolnuly. Pak polévku rozmixujte, podle chuti ještě dolaďte solí, pepřem nebo medem a podávejte ozdobenou zbylým tymiánem a nasekanými mandlemi.

Poznámka k receptu

Kurkuma udělá z obyčejné polévky vysoce zdravou a „trendy“ záležitost, ocet a med zase podpoří přirozenou sladce navinulou chuť rajčat

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...