Polévka s krevetami a širokými nudlemi

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Do velkého hrnce nalijte vývar, víno a sójovou omáčku, přidejte badyán a skořici a zahřívejte na mírném plameni až k varu. Plamen ztlumte a nechte vařit dalších 5 minut. Vyndejte koření.

2. Mezitím uvařte rýžové nudle podle návodu na obalu (vložte je do vroucí vody a odstavte, po 5 minutách slijte a properte studenou vodou) a na grilovací pánvi orestujte z obou stran krevety – minutu z každé strany.

3. Do polévky přidejte krevety, nahrubo pokrájené zelí baby bok choy, podélně rozkrájenou jarní cibulku a uvařené nudle. Nechte 3–4 minuty prohřát a podávejte v hlubokých miskách.

Poznámka k receptu

Tip: Nudle z polévky se nejlépe loví hůlkami, méně zdatní nechť si k lžíci vezmou na pomoc vidličku. Při servírování polévky se na nudle může hodit kuchařská pinzeta.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...