Boršč s drůbežím masem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do hrnce dejte maso, slaninu, 1 cibuli, bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl a vše zalijte horkou vodou. Vařte na mírném plameni, dokud maso není měkké. Pak vývar přeceďte a maso nakrájejte na kousky.

Na tuku lehce osmahněte druhou cibuli nakrájenou nadrobno, přidejte kořenovou zeleninu nakrájenou na kousky a vše ještě lehce osmažte.

Vmíchejte protlak, kmín a zalijte přeceděným vývarem. Poté přidejte brambory nakrájené na kostičky, zelí a červenou řepu nakrájenou na nudličky. Vařte doměkka.

Nakonec přidejte nakrájené maso, aby se prohřálo, podle chuti osolte, opepřete, okyselte citronovou šťávou a posypejte nasekanou zelenou petrželkou.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...