Vepřová panenka na jemných zelených fazolkách
Seznam surovin
- vepřové maso 150 gramů (panenka)
 - fazolky zelené 150 gramů
 - brambory 150 gramů
 - smetana na šlehání
 - česnek
 - rozmarýn
 - máslo
 - olej
 - pepř černý (mletý)
 - sůl
 
Postup přípravy
Vepřovou panenku ochutíme, zprudka ogrilujeme ze všech stran, poté dopékáme v troubě na nízkou teplotu.
Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na másle, přidáme česnek a zelené fazolky, orestujeme a zakápneme smetanou. Lehce provaříme, dochutíme.
Předem uvařené brambory nakrájíme na úhledné plátky a po obou stranách opékáme na másle, osolíme, zlehka posypeme sekaným rozmarýnem.
A můžeme servírovat. Doprostřed talíře dáme fazolky, k nim brambory a navrch nafilírovanou panenku.
							
						
					




Načítám komentáře...