Kuskus s vepřovými nudličkami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kuskus připravte podle návodu na obalu (obvykle se 1 díl kuskusu zalévá 2 díly vroucí vody a nechává 10 minut odstát). Z limet oloupejte kůru a vymačkejte šťávu, maso nakrájejte na tenké nudličky.

2. Rozpalte pánev, vlijte do ní 3 lžíce oleje a nahrubo nasekaný česnek. Přidejte maso, chilli papričku a limetovou kůru. Restujte asi 10 minut, dokud maso není propečené. Pánev stáhněte z plotny a vmíchejte limetovou šťávu a čerstvý koriandr. Osolte a opepřete.

3. V tuto chvíli už by měl být hotový kuskus. Načechrejte ho vidličkou a vmíchejte zbylé 3 lžíce oleje. Nandejte na talíře, přidejte hotové vepřové nudličky a podávejte.

Poznámka k receptu

Vepřová panenka je ideální kousek na rychlou úpravu - není třeba ji zdlouhavě čistit a na pánvi se dopeče právě ve chvíli, kdy bude hotový kuskus.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...