Dušená vepřová líčka na černém pivu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Polovinu sáčku mražené směsi Francouzská orestujte na oleji. Cibuli nakrájejte nadrobno a postupně přidávejte ke směsi. Přisypejte cukr, přidejte nakrájená vepřová líčka, podle chuti osolte, opepřete a restujte. Pak zalijte vodou a duste doměkka.

Mezitím si připravte jíšku smícháním změklého másla a hladké mouky. Maso vyjměte z pánve, přidejte povidla, tmavé pivo a zahustěte jíškou. Povařte 20 minut, dokud nevznikne omáčka.

Druhou polovinu sáčku zeleninové směsi si ještě rozdělte napůl. Jednu polovinu orestujte samostatně na oleji, druhou polovinu smíchejte s bramborovým těstem. Vytvarujte placičky a připravte podle návodu na obalu. Podávejte s orestovanou zeleninou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...