Bramborová roláda plněná uzeným masem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Těsto rozválejte na asi 5mm silný plát. Poklaďte ho uzeným masem, posypte strouhankou a stočte do pevného válečku.

2. Volně ho zabalte (těsto lehce nabude) do plátěného ubrousku, konce svažte kuchyňskou nití a vložte do vroucí osolené vody.

3. Vařte asi 20 minut, až těsto zpevní. Roládu vybalte z ubrousku, nechte chvíli takzvaně vypařit a poté podávejte pokrájenou nití na silnější plátky s některou z navrhovaných příloh.

Recept na Základní bramborové těsto najdete zde

Poznámka k receptu

Velmi elegantní způsob, jak za málo peněz pořídit hodně muziky! Doporučujeme podávat buď s podušeným zelím či se špenátem.

TiP: Do masové náplně můžete pro ještě výraznější chuť přidat také dva prolisované stroužky česneku.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...