TUŇÁK V SEZAMOVÉ KRUSTĚ S MANGOVÝM SALÁTEM

Seznam surovin

Salát:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Nejprve připravte salát. Mango nakrájejte na kostičky, chilli papričku na tenká kolečka, koriandr nahrubo. Všechny suroviny vsypte do mísy, přidejte rukolu, zakápněte olivovým olejem a promíchejte.

2. Steaky z obou stran osolte a opepřete. V hlubokém talíři smíchejte oba druhy sezamu a tuňáka v něm obalte. V nepřilnavé pánvi rozpalte olej a tuňáka na něm opečte – měla by stačit jen 1 minuta nebo 2 z každé strany (podle výšky steaků), tuňák by měl uvnitř zůstat syrový. Ihned podávejte s mangovým salátem.

Poznámka k receptu

Tuňák dostane každého nepřítele ryb. Pevné maso nemá známé rybí aroma a sezamová krusta se postará o zajímavou chuť i strukturu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...