Řezy z lososa

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Slaninu, zázvor a česnek nakrájíme na malé kostičky. Sambal oelek rozpustíme v misce se sójovou omáčkou a přimícháme citronovou šťávu. Řezy z lososa slabě potřeme sardelovou pastou, vložíme je do připravené marinády a necháme chvíli marinovat.

Slaninu, zázvor a česnek nakrájíme na malé kostičky. Slaninu nasypeme do rozehřáté pánve a necháme rozpustit. Přidáme zázvor a česnek, pak řezy z lososa, zalijeme je zbytkem marinády, pánev zakryjeme pokličkou a pomalu dusíme.

Mezitím nasekáme petrželku, nasypeme ji na lososa v pánvi a dále dusíme.

Listy špenátu spaříme horkou vodou, necháme odkapat (nesolíme je) a po 15 minutách dušení je přidáme k lososu v pánvi a dále již nevaříme.

Poznámka k receptu

Lososa podávejte s majonézou a černým kovářským chlebem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...