Tažin z ryb

Seznam surovin

Na marinádu:

Na omáčku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Koriandr nasekejte najemno, přidejte utřený česnek, koření, olej, sůl a vodu a pečlivě rozmíchejte. Ryby vykuchejte a nakrájejte na porce. Zalijte je marinádou a nechte 4 hodiny odpočívat, potom je vyjměte a nechte okapat.

Všechny ingredience do omáčky smíchejte v hlubší nádobě, uveďte do varu, stáhněte teplotu na mírno a vložte marinované kousky ryb. Přikryjte pokličkou a vařte 10 minut, maso opatrně obraťte a vařte dalších 10 minut.

Ryby přendejte na nahřátý talíř a uložte v teple. Omáčku nechte při vyšší teplotě zhoustnout. Ryby přelijte omáčkou, ozdobte olivami a osminkami citronu.

Podávejte s rýží nebo kuskusem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...