Holandský pstruh v balíčku se salátem z quinoy

Seznam surovin

Zálivka:

Salát:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Troubu rozpalte na 180 °C. Ryby zevně i uvnitř osolte a břišní dutiny naplňte nasekanou petrželkou promíchanou s máslem – asi třetinu směsi ponechte na pokrytí povrchu ryb. Každou rybu dejte na arch pečicího papíru, položte na ni kolečka citronu a směs petrželky s máslem, zabalte a pečte v troubě 20 minut.

2. ZÁLIVKA: Do malé zavařovací skleničky s víčkem nalijte olivový olej a citronovou šťávu, osolte a opepřete. Uzavřete a dobře protřepejte.

3. SALÁT: Quinou připravte podle návodu na obalu. Papriku rozkrojte, odstraňte z ní semínka a nakrájejte ji na čtverečky. Hotovou quinou promíchejte se zálivkou, nakrájenou paprikou, rajčátky nakrájenými na kolečka a lístky rukoly. 4. Hotový salát podávejte jako přílohu k rybě

Poznámka k receptu

Do másla s petrželkou můžete přidat opatrně nastrouhanou žlutou část citronové kůry z bio citronu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...