Jehněčí kotletky s omáčkou Aioli

Seznam surovin

Na marinádu:

Na omáčku Aioli:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Jednotlivé plátky masa obalíme v jogurtu a přidáme pepř, bylinky a česnek. Necháme marinovat, nejlépe přes noc.

Opečeme na rozehřátém grilu cca 2 minuty z každé strany. Pokud restujeme na pánvi, rozehřejeme ji se 2 lžícemi oleje. Pečeme zhruba 2 minuty z každé strany. Teprve po upečení osolíme. Necháme chvíli na teplém místě odpočinout.

Jednotlivé kousky masa namáčíme do omáčky Aioli. Můžeme podávat s pečenými mladými rozmarýnovými brambůrky.

Omáčku Aioli připravíme tak, že smícháme všechny ingredience dohromady. Podle chuti můžeme dosolit, případně přidat malou špetku cukru.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...