Ďábelské ragú
Seznam surovin
- slanina anglická 200 gramů
 - hovězí maso 200 gramů (zadní)
 - brambory 4 kusy (větší)
 - mrkev 1 kus
 - česnek 4 stroužky
 - cibule 2 kusy (menší)
 - rajčata 2 kusy
 - paprika 1 kus
 - fazole 100 gramů (sterilované)
 - vývar hovězí 1/2 litru
 - pepř černý (mletý - pro děti vynecháme)
 - koření ďábelské (pro děti vynecháme)
 - šťáva citronová 1 lžíce
 - sůl
 
Postup přípravy
Na dno varné nádoby nasypte na nudličky nakrájenou slaninu, na ni na proužky nakrájené osolené a opepřené hovězí. Pak jemně nastrouhanou mrkev, na plátky nakrájenou cibuli, fazole, osolené a opepřené plátky brambor, plátky rajčat, česneku a papriky. Ukončete vrstvou brambor. Osolte, okořeňte, zakápněte citronovou šťávou.
Zalijte vývarem a na mírném ohni duste 75 - 80 minut.
							
						
					




Načítám komentáře...