Konfitované kachní prso v kopřivovém mléce

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kachní prso očistíme, osolíme a vložíme do mléka s nasekanou kopřivou a pozvolna táhneme při teplotě 80°C přibližně 3 hodiny.

Vaječnou sedlinu připravíme z mléka, vyšlehaného vejce a soli; celou směs vlijeme do vymazané formy vysypané hrubou moukou a upečeme ve vodní lázni cca 25min. Poté sedlinu vyndáme z formy a můžeme krájet na libovolné tvary.

Sladký česnek připravíme pozvolným konfitováním vařením očištěných stroužků česneku vložených do rendlíku s olejem, jenž táhneme při teplotě do 90°C cca 30 min.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...