Okurky na karamelu s fazolemi

Seznam surovin

Na ozdobení:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Okurky omyjeme, částečně oloupeme a podélně je rozkrojíme na čtvrtky. Odstraníme z nich semínka a nakrájíme je na delší špalky.

V pánvi rozehřejeme lžíci sezamového oleje, přidáme nakrájené okurky a krátce je orestujeme. Přidáme hnědý cukr, necháme ho zkaramelizovat a nakonec okurky osolíme a opepříme.

Fazole propláchneme studenou vodou, necháme odkapat, promícháme je se lžící sezamového oleje a octem a dochutíme solí a pepřem. Rozdělíme je na talíře, přidáme okurky a každou porci doplníme lžící ovocného čatní a ozdobíme několika listy salátu.

Poznámka k receptu

Podávejte s čerstvou celozrnnou bagetou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...