Horký salát s řepným zelím

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Zelí nakrájíme na nudličky. Řepu oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka a oloupaná a jádřinců zbavená jablka na kousky.

Všechnu zeleninu a jablka vložíme do vhodného hrnce, promícháme s citronovou šťávou, skořicí, badyánem, cukrem a solí a vrch obložíme plátky másla.

Hrnec přiklopíme poklicí, vložíme do trouby vyhřáté na 160°C a dusíme 2 hodiny. Během dušení salát občas promícháme. Podáváme ho horký, doplněný chlebem nebo celozrnným pečivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...