Carpaccio z rajčat

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Rajčata omyjte, osušte a nakrájejte na kolečka silná asi 0,5 centimetru. Naaranžujte je na talíře, zakápněte olivovým olejem, osolte kvalitní vločkovou solí a dochuťte čerstvě mletým pepřem. Přidejte hoblinky parmazánu, kapary a lístky bazalky. Podávejte s bílým pečivem, například italskou focacciou nebo francouzskou bagetou.

Poznámka k receptu

Je to jednoduchá rovnice: jak dobrá budou rajčata, tak dobrý bude tenhle pokrm. Použijte ta dokonale zralá, ideální je kombinace několika druhů, skvělá jsou například tzv. buvolí srdce, žlutomasá nebo soudkovitá.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...