Bageta s houbami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Utřete rozdrcený česnek s máslem a solí a touto směsí potřete rozkrojenou bagetu.

2. Položte na ni kloboučky hub, poklaďte je zbylým česnekovým máslem a lehce zastříkněte citronovou šťávou.

3. Zapékejte v Remosce 15 až 20 minut. Podávejte horké, posypané výhonky

Poznámka k receptu

Rychlý lehký oběd či večeře pro ty, kteří maso tak úplně nemusí, ale rádi si pochutnají. Sbírání lesních hub je v Británii poměrně novinkou, ale žampiony jsou pokládány za zcela bezpečné a objevují se v řadě receptů. Na rozdíl od české kuchyně se k jejich dochucení často používá citron.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...