Krůtí paštika s mandlemi a brusinkami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibuli a stroužky česneku nasekejte nadrobno, očistěte krůtí játra. V pánvi rozpalte lžící másla a orestujte cibuli a česnek, pak přidejte játra a nechte je zatáhnout. Osolte, opepřete a podlijte portským vínem. Nechte odpařit a stáhněte z plotny. Až směs trochu zchladne, přilijte smetanu, změklé máslo a rozmixujte dohladka. Pak vmíchejte hrst mandlových plátků a rozdělte paštiku do sklenic. Ve studené vodě nechte nabobtnat 1 plátek želatiny a do pánve vsypte 1 hrst mražených brusinek. Podlijte je vodou a přiveďte k varu. Vařte pár minut, aby brusinky změkly, pak je stáhněte z plotny a vmíchejte želatinu. Směsí přelijte paštiku a nechte ji ztuhnout.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...