více >>
  • Deník
  • Šíp
  • Kafe
  • iReceptář
  • Cars
  • Dům a zahrada
  • TipCars
  • Annonce
  • Realcity
  • Dotyk
  • National Geographic
  • Automix
  • Vlasta
  • Story
  • Kondice
  • Květy
  • Překvapení
  • iGurmet
  • eStránky
  • Kreativ

  • Recepty
  • Video recepty
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis

Suroviny Šrucha

 
  • Všechny recepty
  • Recepty s fotkou

Počet receptů: 3

ŠRUŠOTO – RIZOTO SE ŠRUCHOU

ŠRUŠOTO – RIZOTO SE ŠRUCHOU

Suroviny

  • cibule 1 kus
  • mrkev 1 kus
  • olej (na orestování zeleniny)
  • rýže kulatozrnná 300 gramů (na rizoto)
  • vývar drůbeží 500 mililitrů
  • víno bílé 200 mililitrů
  • květy (aksamitovníku na obarvení a na ozdobu)
  • cuketa 1/2 kusu
  • řapíky červené řepy 1 svazek

Kategorie

  • Bezmasé
  • pro vegetariány
  • pro alergiky na mléko
  • pro děti
  • pro celiaky
  • pro diabetiky

Hodnotilo: 0

PURPUROVÝ A RŮŽOVÝ SALÁT

PURPUROVÝ A RŮŽOVÝ SALÁT

Suroviny

  • šrucha 50 gramů (50-100g)
  • lístky červené řepy 50 gramů (50-100g)
  • rajčátka cherry 100 gramů (100-200g)
  • česnek 1 stroužek
  • sůl 1/2 lžičky
  • sezamová pasta Tahini 2 lžíce
  • rostlinný olej 5 lžic
  • ocet vinný 1 lžička (1-2 lžičky podle chuti)
  • semínka sezamová 2 lžičky (pražená)

Kategorie

  • Zeleninové
  • pro vegetariány
  • pro alergiky na mléko
  • pro děti
  • pro celiaky
  • pro diabetiky

Hodnotilo: 0

JARNÍ ZÁVITKY S LETNÍ NÁPLNÍ

JARNÍ ZÁVITKY S LETNÍ NÁPLNÍ

Suroviny

  • houby 50 gramů (Jidášovo ucho)
  • rýžové papíry 1 balení
  • kukuřice sterilovaná 150 gramů (sladká)
  • ořechy kešu 100 gramů
  • denivka plavá 6 kusů (poupat)
  • hrachor širolistý 1 hrst (poupat)
  • květy 4 kusy (begónie)
  • květy 1 hrst (hořčice polní)
  • šrucha 1 hrst (plané i zahradní pěstěné)

Kategorie

  • Zelenina
  • pro vegetariány
  • pro alergiky na mléko
  • pro děti
  • pro celiaky
  • pro diabetiky

Hodnotilo: 0

Video recepty

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

Gurmet
Vánoční cukroví Recepty na vánoční cukroví, které si všichni zamilují | Dorty a dortíčky Recepty na dorty a dortíčky, které si všichni zamilují | Vepřová panenka Chutná jídla z vepřové panenky | Sladké hlavní chody Sladký hlavní chod, kdo by odolal? | Hovězí svíčková Chutná jídla z hovězí svíčkové | Vepřová kotleta Chutná jídla z vepřové kotlety | Vepřová kýta Chutná jídla z vepřové kýty | Řezy Recepty na sladké řezy, které si všichni zamilují | Králík Chutná jídla z králíka | Vepřová plec Chutná jídla z vepřové plece | Vepřový bok Chutná jídla z vepřového boku | Vepřová krkovice Chutná jídla z vepřové krkovice | Hovězí zadní Chutná jídla ze zadního hovězího | Hovězí roštěná Chutná jídla z hovězí roštěné | Vdolky a koblihy Recepty na vdolky a koblihy, které si všichni zamilují | Jehněčí kýta Chutná jídla z jehněčí kýty | Telecí kýta Chutná jídla z telecí kýty | Bramborové těsto Skvělé recepty na všechna bramborová těsta pro pečení | Hovězí kližka Chutná jídla z hovězí kližky | Vepřová hlava Chutná jídla z vepřové hlavy | Vepřové karé Chutná jídla z vepřového karé | Srnčí hřbety Recepty na sladké srnčí hřbety, kdo by odolal? | Hovězí krk Chutná jídla z hovězího krku | Telecí plec Chutná jídla z telecí plece | Tvarohové těsto Skvělé recepty na všechna tvarohová těsta pro pečení | Knedlíčky do polévek Polévka je grund - jak na knedlíčky | Vrchní šál Chutná jídla z hovězího vrchního šálu | Telecí krk Chutná jídla z telecího krku | Smetana na šlehání | Vepřové maso | Žloutek | Tymián | Koriandr | Sójová omáčka | Droždí | Sýr Parmazán | Mandle | Tvaroh měkký | Rajčatový protlak | Rukola | Želatina | Smetana na vaření | Špenát | Krevety | Ocet Balsamico | Mák | Petržel kořenová | Fenykl | Kopr | Telecí maso | Kokos | Ananas | Avokádo | Brusinky
  • Recepty
  • Videa
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis
  • Přidat recept
  • O společnosti
  • Produkty
  • Kariéra
  • Kontakt
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Práva subjektů údajů
  • Zpracování dat
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2025. Autorská práva vykonává vydavatel. Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým) i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah. ISSN: 1805-9465.