Thajské kari s tofu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do hrnce nalijeme olej a dvě lžíce kokosového mléka a vaříme za občasného míchání na mírném ohni, dokud se olej neoddělí od mléka. Pak přidáme kari pastu a promícháme.

Přidáme zeleninu (pokud používáme lilek, je třeba ho nejprve nechat vypotit), cukr a rybí omáčku a dobře promícháme. Až je zelenina poloměkká, přidáme tofu, přilijeme zbytek kokosového mléka a vaříme vše doměkka.

Přihodíme limetkové a bazalkové listy, kdo má rád opravdu ostrou chuť, přidá chilli papričku bez semínek, a prohřejeme. Podáváme s rýží.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...