Hráškový nákyp s pórkem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Pórek nakrájíme na kolečka a vložíme ho do kastrolu s rozehřátým máslem. Přidáme hrášek, zeleninu podusíme doměkka, přesypeme do vhodné mísy a necháme prochladnout.

Smetanu rozmícháme s lučinou a tvarohem, směs osolíme, opepříme a přilijeme k zelenině v míse. Přidáme vejce a dobře promícháme. Na závěr přidáme nastrouhaný sýr a vše opět dobře promícháme.

Vhodnou zapékací formu, nejlépe hranatou, vyložíme papírem na pečení. Nalijeme do ní připravenou směs, zakryjeme ji alobalem, postavíme do hlubšího pekáčku naplněného vodou a pečeme asi 50 minut při 150 °C, podle velikosti a tvaru formy.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...