Zeleninové lívanečky s uzeninou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Očištěnou zeleninu pokrájejte na malé kousky. Cibuli nakrájejte najemno a vložte ji do pánve na rozehřáté máslo. Osmahněte ji, přidejte k ní zeleninu, osolte, okořeňte, podlijte trochou vody a duste doměkka. V dušené zelenině musí být všechna voda odpařená. Do vychladlé zeleninové směsi vmíchejte najemno nakrájený salám a vejce rozšlehaná s moukou.

Těsto dávejte lžící nebo naběračkou do rozehřátého tuku a usmažte po obou stranách malé nebo větší lívanečky.

Podávejte je s vařenými bramborami nebo pečivem, kečupem či tatarskou omáčkou a hlávkovým salátem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...