Rýže s vejci a hráškem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Teflonovou pánev rozpálíme, přilijeme do ní olej a rozlijeme ho po celé ploše pánve. Když je olej velmi horký, přidáme vařenou rýži a 1 minutu restujeme.

Přidáme šunku nakrájenou na malé kostičky, hrášek, klíčky, očištěné a nadrobno nakrájené bílé části cibulek a ledový salát natrhaný na kousky, lehce osolíme a při vysoké teplotě ještě 1 minutu restujeme.

Nakonec přilijeme rozšlehaná vejce, rychle promícháme a 2 - 3 minuty rychle restujeme. Rýži rozdělíme na talíře a každou porci podle chuti ještě posypeme nasekanou zelenou částí cibulek.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...