Koláč s cuketou, tuňákem a tapenádou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rozválené těsto na pizzu vložíme do vymazané a vysypané formy tak, aby těsto přesahovalo přes okraje formy. Cukety omyjeme, nakrájíme na kolečka, osolíme, opepříme a krátce orestujeme v pánvi na oleji. Zakysanou smetanu rozmícháme s vejci, osolíme a opepříme.

Na těsto ve formě rovnoměrně rozprostřeme orestovanou cuketu, zasypeme ji nastrouhaným eidamem, přidáme další vrstvu cukety a opět nastrouhaný eidam. Vše zalijeme připravenou smetanovou směsí, vložíme do trouby vyhřáté na 190 °C a pečeme asi 25 minut dozlatova.

Koláč posypeme čerstvě nastrouhaným parmazánem, vrátíme ho zpět do trouby a krátce dopečeme, dokud se na povrchu neutvoří křupavá krusta. Nakonec povrch koláče posypeme olivami a ozdobíme tuňákem a tapenádou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...