Freekeh s cizrnou a bylinkami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Freekeh uvařte v osolené vodě stejně jako rýži, měl by zůstat al dente. Sceďte, vsypte ho do misky a přidejte propláchnutou a okapanou cizrnu, ředkvičky nakrájené na kolečka, okurku na kostičky a bylinky nasekané nahrubo. Lehce promíchejte.

2. V misce šlehejte olivový olej s limetkovou šťávou, dokud se nespojí. Přidejte k freekehu, podle chuti osolte a opepřete, promíchejte a podávejte.

Poznámka k receptu

Freekeh lze použít v mnoha variacích - tady slouží jako základ teplého salátu, který příjemně zasytí.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...