Císařská pochoutka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Přes noc namočte 250 g hrachu. Druhý den ho zvolna asi 2 hodiny vařte a pak ho přes síto propasírujte do kastrolu. Přidejte 3–6 lžic moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, špetku soli, zalijte 200 ml vody, přilijte 2 lžíce škrobové moučky rozmíchané ve 100 ml vody a za stálého míchání vařte asi 10 minut. Hustou směs nalijte na plech (asi 20 x 30 cm) ve vrstvě vysoké přibližně 3 cm. Nechte vychladnout a pak nakrájejte na kostičky. Ozdobte je kousky kandovaného ovoce nebo oříšky.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...