Křupavá bageta

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z baget odkrojíme špičky a nakrájíme je na plátky.Úzkou dlouhou formu na biskupský chlebíček vyložíme papírem na pečení.

Každý plátek bagety z jedné strany potřeme máslem. Sýr, salám a šunku nakrájíme na kousky a skládáme je za sebou střídavě s bagetou do formy. Plátky obou baget pravidelně prostřídáváme.

Naplněnou formu zasypeme nastrouhaným sýrem a bylinkami a pokapeme kečupem. Pečeme v troubě vyhřáté na 200°C 15 minut.

Poznámka k receptu

Pro tento recept lze použít jakýkoli druh pečiva a obměnit ho můžete třeba plátky uzeného nebo vařeného bůčku či sýrem s modrou plísní.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...