Pressknödel - jihotyrolské sýrové knedlíky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Starší chléb nakrájejte na kostičky a smíchejte s moukou, petrželkou, pažitkou a různými druhy sýra. Cibulku osmažte na másle, jakmile zesklovatí, přidejte pórek a bílé zelí, po chvilce zalijte mlékem a smíchejte s knedlíkovou směsí. Pak přidejte i vejce. Směs nechte krátce odstát.

2. Poté vytvarujte plošší knedlíky a krátce je osmahněte na másle. Dalších 15 minut je pak nechte dusit a zlehka vařit. Podávejte s přepuštěným máslem, trochou parmazánu a zelným salátem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...