Bylinkovo-citronová sůl

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Z citronu oloupejte svrchní část kůry a spolu s bylinkami ji asi 10 minut sušte v troubě (na asi 50 °C) nebo v sušičce na ovoce.

2. Z usušených bylinek otrhejte lístky, proužky citronové kůry rozlámejte, je-li to třeba. Bylinky i kůru smíchejte se solí.

Poznámka k receptu

  • Tahle sůl bude slušet rybám i bramborám, neuškodí ale ani vepřovému a špetku můžete klidně přidat i do těsta na bábovku.
  • Ochucenou sůl můžete darovat třeba v mlýnku. Případně ji můžete jemně rozmixovat nebo podrtit v hmoždíři.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...