Brynzové pirohy

Seznam surovin

Těsto:

Náplň:

Na ozdobu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Z uvedených surovin připravte těsto. Vyválejte ho na plát a z něj pomocí skleničky vykrajujte kolečka. Do středu každého vložte asi 10 g bryndzy a kolečko přeložte napůl. Vznikne taštička, kterou na spoji prsty vytvarujte do vlny, aby bryndza při vaření nevytekla (v domácích potřebách seženete i plastovou pomůcku na spojování).

2. Takto připravené taštičky vložte do vroucí osolené vody. Vařte tak dlouho, až pirožky vyplavou na hladinu.

3. Pirohy rozložte po obvodu talíře, do středu naservírujte bryndzu, smetanu a opražené škvarky a ozdobte koprem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...