Indické zelné placky s koriandrovou omáčkou

Seznam surovin

Na omáčku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Zelí nakrájíme na nudličky, smícháme s polovinou soli a necháme asi 20 minut odpočinout. Potom ho vymačkáme, vložíme do mísy a přidáme mouku, pepř, koriandr, kurkumu, sezamová semínka, nasekanou chilli papričku zbavenou semínek, zázvor, arašídový olej a zbývající sůl. Dobře promícháme, případně zředíme vodou a necháme 10 až 15 minut odpočinout.

Z hmoty vytvarujeme placky a opečeme je z obou stran na rozpáleném oleji. Podáváme s koriandrovou omáčkou.

Omáčka: Nasekaný koriandr smícháme s prolisovaným česnekem a rozšlehaným jogurtem. Vmícháme cibuli nakrájenou najemno a osolíme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...