Tvarohový koláč I

Seznam surovin

Na náplň:

Na drobenku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do mísy prosejeme mouku s práškem do pečiva, přidáme cukr, máslo, žloutky, citronovou kůru, sůl, trochu mléka a zpracujeme těsto. Rozválíme ho na pomoučeném válu na plát, kterým vyložíme vymazaný a vysypaný plech. Těsto pokryjeme připravenou náplní a posypeme drobenkou. Koláč vložíme do trouby vyhřáté na 170 až 180 °C a upečeme.

Náplň. Tvaroh smícháme s oběma druhy cukru, přidáme pudinkový prášek a trochu rumu a společně prošleháme.

Drobenka: Všechny suroviny na drobenku smícháme a prsty lehce prohněteme do drobivé konzistence

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...