JAHODOVO-MANDLOVÝ COP NEBOLI BABKA

Seznam surovin

Náplň:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Máslo utřete s mandlemi a cukrem, podle potřeby přidejte mléko. Vychlazené těsto rozválejte na obdélník s kratší stranou asi 25–30 cm, potřete náplní a posypejte jahodami. Co nejpevněji zaviňte do rolády. Roládu na pečicím papíru rozkrojte napůl, obě půlky přes sebe zapleťte a i s pečicím papírem přeneste do formy. Nechte kynout podobně jako koblihy 4–8 hodin.

2. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C 45 minut až hodinu, před pečením můžete potřít vejci a posypat krájenými mandlemi

Recept na Brioškové těsto najdete zde

Poznámka k receptu

Jahody, mandle a brioškové těsto – to je dokonalá kombinace, která zaručí vláčnost babky i do druhého dne

FORMA O DÉLCE 25CM KYNUTÍ 6–8 HODIN

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...