Domácí snickers

Seznam surovin

Na korpus:

Na krém:

Na polevu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z přísad na korpus vypracujeme hmotu, rozválíme jina plát o rozměrech asi 20 x 25 cm a přeneseme ho na plech na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme ho do trouby vyhřáté na 160 °C a pečeme asi 20 minut dozlatova. Upečený korpus necháme vychladnout.

Mezitím připravíme krém. Do hrnce si dáme všechny suroviny včetně oříšků, za stálého míchání pomalu přivedeme k varu a dále vaříme za stálého míchání asi 20 minut, až je krém tuhý. Krém naneseme na vychladlý korpus a rovnoměrně ho rozetřeme.

Obě čokolády rozlámeme na kousky, rozehřejeme je v misce položené na hrnec s vroucí vodou a promícháme. Čokoládu nalijeme na krém, opět rovnoměrně rozetřeme a necháme v lednici dobře vychladit. Pak plát nakrájíme a podáváme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...