Červený salát

Seznam surovin

Na salát:

Zálivka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Grapefruit oloupejte nožem tak, abyste obnažili dužinu: odkrojte kůru na vršku a spodku, postavte ho na prkénko a shora dolů odkrajujte kůru. Pak grep nakrájejte na kolečka. Čekanku natrhejte na menší kousky, ředkvičky a cibuli očistěte a nakrájejte na tenká kolečka.

2. Z oleje a balzamikového octa umíchejte zálivku, dochuťte ji solí a pepřem. Všechny připravené suroviny v zálivce lehce promíchejte a naaranžujte na velký talíř.

3. Granátové jablko rozkrojte, řeznou stranou vložte do dlaně a vařečkou z něj vytlučte zrnka.

4. Na salát přidejte na kousky nalámanou fetu, posypte ho zrnky granátového jablka a výhonky červené řepy.

Poznámka k receptu

Tohle je perfektně sladěná červená symfonie, korunovaná bělostným sýrovým akordem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...