Kuřecí koktejl s jahodami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kuřecí prsa potřeme směsí grilovacího koření a oleje a necháme je 10 minut odstát. Pak je vložíme na 7 minut do trouby vyhřáté na 180 °C a necháme zchladnout.

Mezitím opereme saláty a natrháme je na kousky. Jahody očistíme, nakrájíme na kousky (několik jahod si necháme na ozdobení) a vložíme je spolu se salátem do větších skleniček nebo misek.

Housku nakrájíme na kostičky a opražíme za stálého míchání dozlatova na suché pánvi.

Majonézu smícháme s hořčicí, cukrem, octem a vínem, podle chuti osolíme a opepříme.

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a přidáme do skleniček. Přelijeme je majonézou, posypeme opečenou houstičkou, každou porci ozdobíme půlkou jahody a několika zelenými výhonky a podáváme bílým pečivem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...