Zelňačka s cizrnou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Přes noc namočenou cizrnu uvaříme v osolené vodě doměkka. Najemno nakrájenou oloupanou cibuli orestujeme v hrnci na rozpáleném oleji, zaprášíme moukou, krátce opečeme, zalijeme 1 l studené vody, promícháme a za občasného míchání přivedeme k varu.

Proprané a odkapané zelí nakrájíme, přihodíme do hrnce, přidáme kmín, pepř a prolisovaný česnek a zvolna vaříme doměkka.

Nakonec přidáme na plátky nakrájenou mrkev a vše uvaříme doměkka. Do polévky dáme uvařenou cizrnu, krátce převaříme a dochutíme solí.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...