Španělské tomatové gazpacho

Seznam surovin

Na česnekový krém:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Umyjte a nadrobno nakrájejte (nasekejte v mixeru) zeleninu, smíchejte veškeré ingredience a nechte odležet v lednici před tím, než vše ještě jednou do hladka rozmixujete.

Výsledkem by měl být lehce našlehaný polévkový krém. Pokud je to nezbytné, přidejte trochu vody. Podávejte ozdobené španělskými zelenými olivami.

Česnekový krém:

Rozdrcené mandle smíchejte s ostatními ingrediencemi a vše do hladka rozmixujte. Výsledkem by měl být jemný krém. Pokud je krém příliš řídký, přidejte ještě trochu chleba. Znovu promíchejte, abyste dostali požadovanou konzistenci, osolte a dochuťte sherry octem. Podávejte ozdobené španělskými černými olivami.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...